Over mij

Over mij

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Nanet. Ik ben geboren op 20 juni 1992. Ik woon samen met mijn vriend in Aalten. Ik ben een rustige, zorgzame en vrolijke meid, die het leuk vindt om met kinderen plezier te maken. 

In 2014 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plekken stage gelopen en hier heb ik veel ervaring opgedaan. Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik gaan werken als gastouder aan huis. Ik heb mijzelf als gastouder ingeschreven bij Gastouderbureau Bambi, Gastouderbureau Kinop en Gastouderbureau Gemoede(r)lijk.

Sinds 1 januari 2016 sta ik ingeschreven bij de belastingdienst en Kamer van Koophandel onder de naam “Gastouderopvang Net!”.
Naast mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4, ben ik ook in het bezit van een kinder EHBO certificaat en VOG.


Als gastouder ben ik er niet alleen voor om de kinderen een goed thuis te geven, maar ook om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en om verschillende activiteiten met de kinderen te ondernemen. Sinds september 2016 ben ik gestart met Kiki (kansen in kinderen), dit is een programma die kinderen helpt stimuleren in hun ontwikkelingen.
Aan het eind van de dag neem ik de tijd om de overdracht te geven aan de ouders.

Het werken met kinderen in de leeftijdscategorie van 0 – 4 vind ik leuk, omdat iedere leeftijd iets anders te bieden heeft. Van het leren lopen en praten tot aan het leren rennen en fietsen. Daarnaast verrassen de kinderen mij ook iedere dag weer, met de verhalen die ze mij te vertellen hebben, de grapjes die ze maken, hun eerlijkheid en creativiteit. 

Ieder kind is speciaal en dat maakt mijn werk zo bijzonder!