Beschikbaarheid

  • Home
  • Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Wanneer heb ik nog een gaatje vrij?

Wettelijk gezien mag ik als gastouder 6 kinderen tegelijk opvangen. Van de 6 op te vangen kinderen mogen er maximaal 5 kinderen van 0 tot 4 jaar tegelijk worden opgevangen. Van deze 5 mogen er maximaal 4 kinderen tot 2 jaar zijn en maximaal 2 baby’s beneden 1 jaar. 

 

De woensdag is mijn vrije dag. Ook werk ik niet met nieuwjaarsdag, 2e paasdag, 2e pinksterdag, koningsdag, hemelvaartsdag, 1e en 2e kerstdag, 24 maart de verjaardag van mijn zoon en op 20 juni mijn eigen verjaardag.
 

Hieronder vind u een overzicht van de beschikbare kindplaatsen bij Gastouderopvang Net!. Voor meer informatie over de beschikbaarheid kunt u contact met mij opnemen.
 

Dag Ochtend Middag
Maandag ​​​
Dinsdag
Woensdag Mijn vrije dag  
Donderdag
Vrijdag

 

 = Beschikbaar

​ = Bezet